Elérhetőségeink:

Phoenix Global Kft.

Phoenix Global Plusz Kft.


Cégvezetés: Tóth Károly

Tel.: 70/334-6707

E-mail:

info @ phoenix-global.hu

 

Postacím:

2800 Tatabánya

Pf.: 1522

 

Telephely:

2800 Tatabánya,

Búzavirág út 8.

Koordináták:

47.578924, 18.368692

Tel.: 34/314-459

E-mail:

iroda @ phoenix-global.hu

Partnerek:

tuzvedelmi_logo_szurke
heszita
kojologo
zsoldos
zsoldos
zsoldos
zsoldos
zsoldos
zsoldos

Elismeréseink:

bcp_rating

Munkavédelem

Munkavédelem:

  • Munkavédelmi Szabályzat készítés
  • Munkavédelmi oktatás
  • Munkabalesetek kivizsgálása
  • Egyéni védőeszköz juttatás belső rendjének meghatározása, egyéni védőeszközök munkaköri meghatározása
  • Az egészségügyi alkalmazás feltételei. Orvosi vizsgálatok rendje.
  • Munkahelyi kockázatértékelés. A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény (Mvt.) 1998. január 1-jétől hatályos módosítása (54.§ (2) bekezdés) valamint 2004. évi XI.törvény11.§ (1) kimondja, hogy "a munkáltató köteles minőségileg, illetve szükség esetén mennyiségileg értékelni a munkavállalók egészséget és biztonsá­gát veszélyeztető kockázatokat".
A 2011.évi CXCI. törvény 175 §(1)bekezdése módosította a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény 54§ (3) bekezdését a kockázatértékeléssel kapcsolatban.

A munkáltató a kockázatértékelést, és a megelőző intézkedések meghatározását a tevékenység megkezdése előtt, azt követően indokolt esetben, de legalább 3 évente köteles elvégezni.

Indokolt esetnek kell tekinteni különösen az alkalmazott tevékenység, technológia munkaeszköz, munkavégzés módjának megváltozását, illetve minden olyan, az eredeti tevékenységgel összefüggő változtatást, amelynek eredményeképpen a munkavállalók egészségét, biztonságát meghatározó munkakörülményi tényezők megváltozhattak - a munkaklíma-, zaj-, rezgésterhelést, légállapotokat (gázállapotú, por, rost légszennyezők minőségi, illetve mennyiségi változását). Soron kívül el kell végezni a kockázatértékelést, ha az alkalmazott tevékenység, technológia, munkaeszköz, munkavégzés módjának hiányosságával összefüggésben bekövetkezett munkabaleset, fokozott expozíció, illetve foglalkozási megbetegedés,fordult elő, vagy a kockázatértékelés a külön jogszabályban meghatározott szempontra nem terjedt ki.